Sırt İçin Lazer Epilasyon

Sırttaki aşırı tüylenme, erkeklerin istenmedikleri bir durum olarak sıkça karşılaşılmaktadır. Üstelik sırttaki istenmeyen tüylerden kurtulmak için ikinci bir kişinin şart olması durumu daha da zorlaştırmaktadır. 

Sırttaki istenmeyen tüylerin derin yerleşimli olması, geleneksel yöntem uygulamalarının çok zahmetli ve ağrılı olmasını sağlar. Bu yüzden lazer epilasyon sırt bölgesi için de ideal bir çözüm olarak kabul edilmektedir. 

Ancak sırt lazer epilasyonu için cihaz tercihiniz uygulama esnasında katlanmak zorunda kalacağınız acıyla doğrudan ilişkilidir.  

Günümüzde buz lazer ile bu sorun da ortadan kalkmıştır. Özellikle erkeklerin daha fazla hissettikleri acının bu cihaz ile tarihe karıştığını söylemek gerekir. Buz Lazer olarak bilinen cihaz Soprano ICE Speed, geliştirilmiş buz başlığı ile cilt yüzeyi soğuk kalırken, kıl köklerini ısıya maruz bırakır ve hem hızlı hem de acısız bir uygulama sunar.  

Zamandan da tarassut etmenizi sağlayan buz lazer son teknoloji olarak hem kadınlar hem de erkekler için tercih edilen bir cihaz türüdür. Yanık riskini ortadan kaldırmasıyla tereddütlü olan kullanıcılar için ikna edici bir yapıya kavuşmuştur. 

 

Makaleler