İstenmeyen Tüylerden Kurtuluşun Yolu

Vücudumuzda karşılaştığımız en düzenli ve belki de en derin problem, istenmeyen tüyler olabilir mi?
 

Muhtemelen öyledir çünküuzun süreli pürüzsüz bir cilt için en zorlu kurtulma yöntemlerine başvurmak zorundasınızdır. En zorlu kurtulma yöntemleri kişinin kendi acı eşiğine göre değişse de büyük bir farklılık olmadığı konusunda tereddüt etmeye gerek olmadığını söylemek yerinde olacaktır. Yüzyıllar boyunca birçok kişi tarafından geleneksel yöntemlerden en hızlı ve acısız olan tercih edilmiştir. Bunun nedeni aciliyet, bıkkınlık, acı ve kişinin cildiyle ilgili olabilmektedir. Her zaman bakımlı olmanın kendisini mutlu ettiğini, önemli olduğunu bilen ve bunun için vakit harcayan birçok kadın için istenmeyen tüyler yorucu ve sıkıcı bir hal aldığında tıraş bıçağı ve tüy dökücü krem kullanılması kaçınılmazdır.

Özellikle ertesi gün daha sert ve koyu renkte olan tüyleri görmek hayal kırıklığı yaşanmalarına sebep olmaktadır. Geleneksel yöntemlere bakıldığında ağda ile dağa uzun süren bir pürüzsüzlük olsa da uzun uğraşlar gerektirmesi onun da popülaritesini kaybetmesine neden olmuştur. Son döneme kadar, yoğun tempoya sahip birçok kişi için epilatör kullanımı yaygın olsa da hassas bölgeler söz konusu olduğunda acı eşiği devreye girmekte ve yine tüy dökücü kreme ya da tıraş bıçağına başvurulmaktadır.Uzun zamandır varlığını sürdüren, ancak son dönemde tercih edenlerin arttığı lazer epilasyon teknolojisi, birkaç seansta tüm bu zahmetlerden kurtulmanızı ve pürüzsüz bir cilde kavuşmanızı sağlar.

Her yenilikte olduğu gibi değişimin kabul edilmesi zaman almış ve tedirginlikle yaklaşılmasına sebep olmuştu. Ancak tüm soruların cevaplanması ile cesaretlenen birçok kişi lazer epilasyon teknolojisine başvurarak sağlıklı sonuçlar almıştır.

Makaleler