Genital Bölge İçin Lazer Epilasyon

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için lazer epilasyon uygulaması kol, bacak, karın, sırt, koltuk altı, ve yüz için birçok kişinin başvurduğu bir yöntemdir. Ancak söz konusu genital bölge olunca korktuğu için vazgeçen birçok kişi olduğunu söyleyen uzmanlar tehlikeli bir durum olmadığının altını çiziyorlar. 

Genital bölgenin bir kadın için en hassas noktası olduğunu söyleyen uzmanlar, epilasyon lazerlerinin kıl kökünü hedef aldığını dolayısıyla da lazer ışınlarının vücutta yayılmadıklarını yalnızca  uygulanıldığı bölge ve alan üzerinde reaksiyon gösterdiğini açıkladılar. Sonuç olarak genital bölgeye uygulanan lazer ışınlarının kişide hormonel bozukluğa yol açmadığını, hamilelik ya da normal şartlardaki kanamaların dışında bir sorun yaratmadığını belirtmekte fayda vardır.

Ancak yine de kadınların en hassas bölgesi olması dolayısıyla genital bölge diğer uygulama alanlarına göre daha fazla dikkat isteyen bir alandır. Vücudun diğer bölümlerine oranla kesin olarak sonuçlanması ve tüylenmenin bitmesi daha uzun zaman alabilmektedir. Uygulama esnasında hissedilen acının diğer bölgelere göre daha fazla olduğunu belirtmeliyiz. Uygulama sırasında acının daha çok hissedilmesine karşılık sonrasında sizi günlük hayatınızdan alıkoyacak şekilde bir duruma rastlanılmamaktadır. Yalnızca vücudun tüm diğer bölgelerine gösterilen özenin gösterilmesi, güneşten ve ilk 24 saat içinde sıcak su ile temastan kaçınılması gerekmektedir. 

Bu özel bölge için en yeni teknoloji olan Buz Lazer - Soprano ICE lazer epilasyon cihazını tercih edebilirsiniz. Buz lazer, lazer epilasyon uygulamalarının en acısız, en hızlı ve en son teknolojisidir. 

Makaleler