Erkekler İçin Lazer Epilasyon

Bugüne kadar istenmeyen tüylere yalnızca kadınlar olarak baktık. Ancak erkekler için de çok önemli olduğunu unutmamak gerekir. 

Erkeklerin de özel hayatında ve sosyal hayatında olumsuzluklara yol açan istenmeyen tüylerden kurtulmak için günümüzde lazer epilasyon uygulamasına başvurdukları bilinmektedir. 

Erkeklerin lazer epilasyona başvurmadan önce tedirgin olduklarını kabul etmeleri gerekir. Özellikle arkadaş çevresi içinde bilinmesini istemeyen birçok erkeğin bulunduğunu söyleyebiliriz. Sosyal çevresi içinde bulunduğu konumu etkileyeceğini düşünen birçok erkek tereddütlü yaklaşsa da uzun vadeli bir çözüm olması lazer epilasyon tercih etmeleri için önemli bir sebeptir. 

Ancak unutulmamalıdır ki İstenmeyen tüyler, yalnızca kadınların değil erkeklerin de sorunudur. Lazer epilasyon ise kalıcı olması nedeniyle hem kadınlar hem de erkekler tarafından talep edilen bir yöntemdir. 

Erkeklerde lazer epilasyon uygulaması tıpkı kadınlarda olduğu gibidir. Tercihe göre bölgesel olarak ya da tüm vücuda yapılma seçenekleri bulunmaktadır. Erkeklerin özellikle sırt ve göğüs bölgesine lazer epilasyon yaptırmayı tercih ettikleri uzmanlar tarafından açıklanmıştır. 

Ayrıca yüz bölgesinde sakal üstü olarak tabir edilen kısım, koltukaltı bölgesi, kol, bacak, el üzeri ve genital bölgede de lazer epilasyon uygulaması yapılabilmektedir.

 

Makaleler