Bacak Lazer Epilasyon

Bacaklarda bulunan tüylerden kurtulmak için başvurulan birçok klasik yöntem vardır. Ancak tüm bu uygulamalar tam olarak istenmeyen tüy sorununu çözmez ve belirli aralıklarla tekrar gerektirir. Bir kadının hayatını son derecede kötü etkileyen bu işlemler bir dizi sorunu da beraberinde getirmektedir. 

Lazer epilasyon istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak için etkili bir seçenek olarak son yıllarda birçok kadın tarafından tercih edilmektedir. Klasik yöntemlerin aksine çok uzun sürmeyen ve acının da azaldığı lazer epilasyon teknolojisinde genel olarak 6 seansın yeterli olduğu söylenmektedir. 

Seans sayısının artmaması ve kesin sonuçlara ulaşmak için doğru doz ve doğru cihazlarla başlanmalıdır. Diode lazer epilasyon bacak lazer epilasyonu için uzmanlar tarafından önerilmekte ve kullanılmaktadır. Bacak lazer epilasyon uygulaması, bacak altı ve bacak üstü ayrımından sonra uygulanmaya başlamaktadır. Bunun sebebi seans sürelerinin uzun ve fazla işlem gerektiren uygulamaları içermesidir. Sadece bacak altını seçme şansı sunulmakta ve fiyatının daha az olduğu da belirtilmektedir. 

Lazer epilasyon merkezlerinde fiyatlar paket olarak ya da seans olarak hesaplanmaktadır. Genel olarak 6 seanstan oluşan paketler yeterli görülmekte ancak bazı bölgeler için kesin sonuç almak zor olmaktadır. Fiyatlarının paket ya da seans başı ödenmesi gibi bir düzenlemede değişiklik gösterdiğini söylemek gerekmektedir. Peşin ve toplu ödemelerde uygulanan indirim size avantaj sağlayacak ve daha az maliyetle istenmeyen tüylerinizden kurtulmanıza yardımcı olacaktır. 

 

Makaleler